reservar
espais hotel consolación

espais

explora activitats a Matarraña

explora

experiències a Matarraña

experiències

habitacions

restaurant

regala

rostres

El nostre no és un hotel amb encant encara que el té i molt. Tampoc és un hotel rural a l’ús tot i que és innegable que està ubicat en plena natura. És un hotel de luxe, potser sí, però amb luxes poc convencionals.

Definitivament és un hotel singular ubicat en un dels paratges més bells i desconeguts d’Espanya, el Matarranya, una comarca d’Aragó situada a Terol i fronterera amb Castelló i Tarragona.

I no oblidem que és un restaurant obert a tothom, en el qual es pot gaudir d’una cuina arrelada a les tradicions encara que tamisada per una perspectiva actual.

habitacions

Una explosió de colors i textures ambientades al segle XIX.

kub

36m2. La banyera excavada al terra de pissarra negra. Una paret que és una finestra a les vistes més espectaculars, una xemeneia penjant i tota l’energia positiva per ser l’escenari perfecte pel teu moment. En definitiva, havíem de posar un sostre a la natura per poder gaudir de les postes de Sol més al·lucinants, sense passar fred (o calor!) I sense mullar-se.

Consolación Hotel & Restaurante | Habitaciones - ER 1 / ER 2

ER 1 / ER 2

32m2. Per celebrar els 10 anys de l’hotel, a la primavera de l’any 2020, hem construït dues noves habitacions a la casa principal. Volíem que la llum, les textures, els colors, l’atmosfera general, convidessin a la reflexió, la pau i a un cert recolliment. Però com la vida són contrastos: la banyera exempta…

Consolación Hotel & Restaurante | Habitaciones-Rooms-Barroca-Barroque

barroca

46m2. Una explosió de colors i textures ambientades al segle XIX. Una xemeneia en la teva pròpia sala i dues finestres amb magnífiques vistes al nostre pati. Llit de 160 cm. Llençols de cotó egipci de 300 fils Rivolta Carmignani. Bany doble amb dutxa. Tovalloles i barnussos de cotó de 450grms /m.

Regala
Consolació

Si creus que gaudir del cel estrellat de CONSOLACION és un dels millors regals que es poden rebre, t’expliquem com fer-ho…

in
out

rostres

Como regalo por nuestro décimo aniversario así como homenaje al increible lugar que nos acoje, decidimos grabar las historias de algunas personas vinculadas con el hotel…

Celes

Eloi

Maruja

Pili

José

Miquel

María Jesús

Mireia

Una bona excusa
per fer alguna cosa especial