habitacions

La gènesi del nostre hotel són les habitacions cub. Enamorats de l’arquitectura de l’arquitecte californià Craig Elwood, ens va guiar també la integració i respecte per la naturalesa de les construccions de l’australià Glenn Murcutt, així com de la majoria de les cases rurals escandinaves. Habitacions essencials, en què la naturalesa és part integral de la mateixa estada. Les dues noves habitacions ER1 i ER2 a la casa de l’ermità juguen amb les llums, les ombres i les textures i són completament diferents als cubs. Aquestes dues habitacions ens tenen enamorats per l’extraordinària energia que produeixen en qui s’allotja.
Consolación Hotel & Restaurante | Habitaciones-Rooms-Kubo-Kube

kub

36m2. La banyera excavada al terra de pissarra negra. Una paret que és una finestra a les vistes més espectaculars, una xemeneia penjant i tota l’energia positiva per ser l’escenari perfecte pel teu moment. En definitiva, havíem de posar un sostre a la natura per poder gaudir de les postes de Sol més al·lucinants, sense passar fred (o calor!) I sense mullar-se.

Consolación Hotel & Restaurante | Habitaciones - ER 1 / ER 2

ER 1 / ER 2

32m2. Per celebrar els 10 anys de l’hotel, a la primavera de l’any 2020, hem construït dues noves habitacions a la casa principal. Volíem que la llum, les textures, els colors, l’atmosfera general, convidessin a la reflexió, la pau i a un cert recolliment. Però com la vida són contrastos: la banyera exempta…

Consolación Hotel & Restaurante | Habitaciones-Rooms-Barroca-Barroque

barroca

46m2. Una explosió de colors i textures ambientades al segle XIX. Una xemeneia en la teva pròpia sala i dues finestres amb magnífiques vistes al nostre pati. Llit de 160 cm. Llençols de cotó egipci de 300 fils Rivolta Carmignani. Bany doble amb dutxa. Tovalloles i barnussos de cotó de 450grms /m.